comanda@carnatiplescoi.ro

Termeni și condiții

Termeni si conditii

Firma SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL are convingerea ca va ofera produse excellente anticipand ca satisfactia dumneavoastra o sa fie deplina folosindu-l si suntem dispusi sa va acordam tot suportul nostru. Reactiile si sugestiile dumneavoastra de orice natura sunt bine venite pentru noi la urmatoarea adresa: sugestii@carnatiplescoi.ro.

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.carnatiplescoi.ro, veti primi o confirmare pe email sau veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Plata
Posibilitati de plata:
Plata produselor se face ramburs la livrare sau cu ordin de plata, in avans.

Livrare
Produsele se livreaza la datele afisate pe site  dupa confirmarea comenzii. 

Modalitati de livrare disponibile
Comanda se livreaza direct la domiciliul/sediul clientului in Bucuresti de catre un reprezentant al firmei noastre.
Costuri transport
Pentru cantitati mai mici de 4 kg  se adauga o taxă de transport de 10 RON ( pentru Bucuresti ). Pentru comenzi mai mari de 4 kg,  transportul este gratuit pentru  Bucuresti. Livrarea se face la domiciliu, in București.

 
Conditii generale
SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL si-a lansat site-ul www.CarnatiPlescoi.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu firma noastra.
Drepturi de proprietate intelectuala

SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL sau a unor terti care au autorizat SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL sa le utilizeze.

Produsele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, la modelele produselor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Informatiile asupra produselor, serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.
Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.
Actualizarea conditiilor generale

SC Platoul Haiducilor din Plescoi SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

 

Ştiri

Program

Dragilor, urmatoarea livrare in Bucuresti, Popesti Leordeni, Berceni, Pipera, Dobroesti, Pantelimon, Chiajna, Bragadiru si Rosu va fi in data de 29.06.2024 (comenzile se primesc pana in data de 24.06.2024). Mai multe detalii gasiti pe www.CarnatiPlescoi.ro sau la nr. de telefon 0726.42.55.54.

Carnati de Plescoi uscati - 97 lei/kg. Babic de Plescoi - 110 lei/kg, Ghiudem de Plescoi - 105 lei/kg, Tobă de casă - 60 lei/kg.

Ghiudem de Plescoi -105 lei/kg Babic de Pleșcoi - 110 lei/kg Tobă de casă - 60 lei/kg – nu se poate comanda doar ghiudem sau babic, ci doar împreună cu celelalte produse

0726.42.55.54