Ingrediente: carne de oaie.

 

Condimente naturale : sare .

 

Produs Afumat Traditional.

 

Pastramă de oaie de la Pleșcoi lăsată la vânt și afumată fara mirodeni si conservanti (100% naturala).

 

Nu este sarata asa cum sunt majoritatea pastramelor de oaie  din comert, putandu-se consuma cruda, fripta pe gratar, in tigaie, la cuptor sau la tava…o bunatate .

 

Prețul unui kilogram de pastrama de oaie de Plescoi este de 59 RON

 

Livrarea se face la domiciliu, in București, Popesti Leordeni, Berceni, Dobroiesti, Pantelimon, Chiajna, Rosu, Bragadiru si Pipera.

 

Pastrama se vinde doar la jumatati de oaie. O jumatate de oaie are 6 kg.

 

Lipsa aditivilor, mirodeniilor, conservantilor si folosirea de condimente naturale si membrane naturale, fac ca, produsele rezultate sa ramana naturale si sanatoase. Singurii conservanti folositi sunt sarea si fumul. La afumatoare se foloseste lemn de esenta tare, fara rasina.

 

Valori Nutritionalemedii pentru 100 g produs :

- valoare energetica  - 547 kcal/2259 kj;

- proteine totale - 14,90 g %;

- lipide totale - 54,20 g %;

- glucide totale - 0 g %.

 Conditii de depozitare: 0-4 C, umiditate 75-80%. 

Termen de valbilitate: 14 zile.

 

Producatorii traditionali, din zona Berca – Plescoi – Sapoca, spun ca adevaratii carnati de Plescoi nu se gasesc in supermarket-uri, ci doar in regiunea care i-a consacrat.