Ingrediente: pulpa de oaie.

 

Condimente naturale:usturoi, cimbru, sare .

 

Produs Afumat Traditional.

 

 

Pastramă de oaie de la PleÈ™coi lăsată la vânt È™i afumată fara mirodeni si conservanti (100% naturala).

 

Nu este sarata asa cum sunt majoritatea pastramelor de oaie  din comert, putandu-se consuma cruda, fripta pe gratar, in tigaie, la cuptor sau la tava…o bunatate .

 

PreÈ›ul unui kilogram de pastrama de oaie de  Plescoi este de 76 RON. Pentru cantitati mai mici de 4 kg  se adauga o taxă de transport de 14 RON. La comenzi mai mari de 4 kg, transportul este gratuit  in localitatile unde se fac livrari.

 

Livrarea se face la domiciliu, in BucureÈ™ti, Popesti Leordeni, Berceni, Dobroiesti, Pantelimon, Chiajna, Rosu, Bragadiru si Pipera.

 

Lipsa aditivilor, mirodeniilor, conservantilor si folosirea de condimente naturale si membrane naturale, fac ca, produsele rezultate sa ramana naturale si sanatoase. Singurii conservanti folositi sunt sarea si fumul. La afumatoare se foloseste lemn de esenta tare, fara rasina.

 

Valori Nutritionalemedii pentru 100 g produs :

- valoare energetica  - 547 kcal/2259 kj;

- proteine totale - 14,90 g %;

- lipide totale - 54,20 g %;

- glucide totale - 0 g %.

 Conditii de depozitare: 0-4 C, umiditate 75-80%.

Termen de valabilitate: 14 zile.

 

Producatorii traditionali, din zona Berca – Plescoi – Sapoca, spun ca adevaratii carnati de Plescoi nu se gasesc in supermarket-uri, ci doar in regiunea care i-a consacrat.