comanda@carnatiplescoi.ro

Intrebari

Unde livrati ?
Livram in Bucuresti, Comuna Berceni , Popesti Leordeni, Dobroesti, Chiajna, Pipera, Pantelimon si Rosu.


Cat costa un kg de carnati de plescoi?
Un kg de carnati de Plescoi costa 40 ron la care se adauga costul transportului pana la dumneavoastra de 10 ron ( pentru cantitati mai mari de 4 kg nu se percepe transport).

Cum se poate face comanda ?
Comenzile se pot face pe site, in formularul de comanda sau la telefon.

Ce modalităţi de plată se pot folosi ?
Plata produselor se face la livrare .

Se pot comanda catităţi mai mari ?
Dacă doriţi să comandaţi o cantitate mai mare de carnati de Plescoi vă rugam să ne contactaţi direct la telefon sau pe email.

Ce taxe se adaugă la transport?

Taxa de transport este de 10 ron pe comanda( pentru Bucuresti)  si este inclusa in valoarea care se plateste la primirea comenzii (comenzile mai mari de 4 kg beneficiaza de transport gratuit ) .

In cât timp primesc comanda?
Livrarea  se face la datele anuntate pe site .

Ce contin carnatii de Plescoi ?
Carnatii de Plescoi se prepara din carne de oaie, carne de vita, usturoi, ardei iute, sare care sunt umplute in  maţ subţire de oaie si apoi se lasa la afumat .

Cat dureaza prepararea lor ?
Intre 5 si 7 zile.

Cum stiu daca s-a procesat comanda?
Toate comenzile primite se confirma pe email sau telefonic in maxim 24 ore. In cazul in care nu ati primit confirmare va rugam sa ne contactati. In cazul in care confirmarea primita nu corespunde cu ce ati comandat dumneavoastra, deasemenea va rugam sa ne contactati.

Ştiri

Program

Urmatoarele livrari in Bucuresti, Popesti Leordeni, Berceni, Pipera, Dobroesti, Pantelimon, Chiajna si Rosu vor fi in data de 04.12.2021 (comenzile se primesc pana pe data de 29.11.2021) si in data de 11/12.12.2021(comenzile se primesc pana pe data de 06.12.2021) De asemenea, avand in vedere evenimentele generate de Covid 19, va anuntam ca LIVRAREA PRODUSELOR SE VA FACE IN FATA IMOBILULUI( BLOC/CASA). Va multumim.

Carnati de Plescoi uscati - 75 lei/kg. Babic de Plescoi - 80 lei/kg, Ghiudem de Plescoi - 85 lei/kg, Tobă de casă - 47 lei/kg.

Ghiudem de Plescoi -85 lei/kg Babic de Pleșcoi - 80 lei/kg Tobă de casă - 47 lei/kg – nu se poate comanda doar ghiudem sau babic, ci doar împreună cu celelalte produse

0726.42.55.54